Deffdagboken!

Att deffa
I fyra veckor framöver kommer jag föra min deffdagbok här.
Jag har bestämt mej för att min kostvanor behövde göra en drastisk vändning och de va fort!
Donken fyra dagar i veckan och snabbmat sju dagar i veckan håller inte, måste dessutom få stopp på dessa enorma mängder läsk jag häller i mej :S Sist men inte minst ville jag jue även att min träning skulle ge lite resultat och inte bara få mej att känna mej två sekunder längre bort från döden för tillfället (A)

Så jag bestämde mej för att börja deffa, det innebär att jag kommer att ta bort i princip allt socker och de mesta fettet i min kost för att lämna plats åt protein och lite kolhydrater :)
Men för att de ska löna sig att äta så mkt protein som jag gör just nu måste jag även träna ganska hårt så minst tre dagar i veckan måste jag pallra mig iväg till gymmet, helst fyra så jag kan klämma in ett konditionspass oxå.

Vad är det jag tänker äta då?
Jo jag tänker alltså äta väldigt mkt protein rik kost som till exempel, ägg, kyckling, keso, kesella, fläskfilé. köttfärs och andra inte så feta kätt typer. Det kommer jag varva med, fullkorns pasta och fullkornsbröd, grönsaker och magrare mejeri produkter som minimjölk och naturelle yoghurt.

Jag skriver mest den här dagboken här som ett stöd för mej sjlv om det sedan är någon som har lust att läsa den så e ni välkommna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0