Utelåst!

Igår var jag fan med om en traumatisk upplevelse!
Jag skulle på bio med Natalie så pappa och jag gick ner till centrumet så jag skulle få pengar, sen åker jag in till stan, går på bio och när jag ska gå hem sen inser jag att jag inte har någon nyckel på mej och att min pappa inte är hemma alltså att jag inte kommer in i lägenheten...
Jag får typ panik och försöker få tag i massa vänner men ingen e hemma, så jag ringer min pappa som så klart blir sur på mej och då blir jag irriterad och börjar skrika på honom.
Får till slut tag på Lindie hjärtat som är hemma och som jag får komma till, vid de laget är jag dock ganska panikslagen och sitter och gråter och då kommer de självklart fram nån kille som ska hjälpa mej och trösta mej och som säger att jag får sova hos honom.
Jag blir i allmänhet mest rädd och gr typ allt för att bli av med honom men han insisterar på att han ska följa med mej utt till Liding så att inget händer mej. Jag lyckas som tur e att skaka av mej honom på Gullmarsplan...
Men ja usch de tänker jag inte göra om!
Men nu kommer Sofia strax så ska nog möta henne :)

Deffen avslutad

Deffandet är avslutat, jag har uppnåt målen jag ville och kände därför att det var läge att gå upp i kost :)
Jag äter nu alltså smr på mackan igen och det är gudomligt gott! :D
Jag tror inte jag har så mkt mer att säga en att det är fredag kväll och jag ska nu ställa mej och diska ;)
Pössssssss

Hälften hälften lixom

Ja de har blivit dåligt med bloggande just nu men ja halva tiden av mitt deffande har gått och ja alltså e halva tiden kvar.
Jag har då så gott som hållit mej borta från allt utom i lördags då jag chockade kroppen med en bit kladdkaka för att jag hört att det ska vara en bra grej att göra de ibland för att kroppen annars vänjer sig vid att man inte får i sig nå fett och då går på sparlåga hela tiden och förbränner då alltså inge fett heller. Om man då chockar kroppen börjar den helt enkelt förbränna igen :)
För övrigt ger deffandet resultat! Jag har lagt på mej två och ett halvt kilo i muskler och jag har nu 22 procent kroppsfett och 34,5 procent muskler. Jag ska nog se om jag kan komma ner strax under 20 men sen e jag nog nöjd. Jag vill jue inte se för biffig ut ;)
Nej måste sova nu alltså :) kram på er<3

Tre förorter till fots

Ja Idag orkade jag inte släpa mej till gymmet det tar lixom emot ibland och dessutom ska jag jue gymma imorgon så jag bestämde mej för att ta en powerwalk ist, det behöver jag dessutom för att lära mej när områdena lite bättre.
Bestämde mej för att åtminstone 5km skulle jag gå och jag lyckades gå hela 6,5 km faktiskt :)
Jag hann passera Högdalen, Älvsjö och Hagsätra på en timme ;)
Sen kom jag hem strechade ur ordentligt och sen åt jag! Jag tror att min kropp inte är van vid att inte få i sig fett och då inte blir mätt på samma sätt som jag blivit förut, vilket innebär att jag e hungrig väldigt mkt väldigt ofta, de e tur då att jag ska äta var tredje timme då iaf :)
Nu har jag tittat på solsidan och klockan nio blir de män som hatar kvinnor på ettan vilket jag måste se, till de blir de lite te och fryst banan som min mamma tipsade om vi får se om de e gott lr inte.
Ha en mysig söndagkväll på er :) <3

Mello+Eric Saade=sant ;)

Ja som övertexten avslöjar har jag kollt melodifestivalen och för en gång skull gick de som jag ville! :D
Eric Saade vann! :D
Jag hoppades på antingen honom eller Danny och så blev de jue! ;)
Tittade på mello tillsammans med familjen kaos som varit i Stockholm idag och dem fuskarna har varit på genrepet till melodifestivalen! :( Men men jag fick jue titta på den riktiga festivalen med dem på tv:n så jag får väl vara nöjd ändå ;)
Men annars har sötsuget varit på topp heeela jävla dagen! Jag har då försökt äta sånt jag får äta, så de har blivit en del kesella och en del te och bröd.
Men jag har hållit mej borta från de som ska hållas borta ifrån :)
Så nu ska jag sova :)

Tjejmys med frukt :)

Hann inte riktigt blogga igår så gör ett inlägg om igår nu ist :)
Igår hade vi typ den roligaste teater lektionen ever, Patrik berättade lite om hur de e att söka in på teater högskola och vad de e för prover ungefär och hur de går till o.s.v och sen börjar han berätta om folk som han minns har sökt in och de va så sjukt kul att jag trödde jag skulle kissa på mej av skratt xD Jaja efter det pratade vi med Tiina och kom fram till att vi inte behövde gå till gympan om vi hade koll på vad man skulle göra för då kunde man jobba hemmifrån, mitt arbete e sjukt rörigt men ska i veckan försöka få lite struktur i det.
Men jag fick då gå alltså några timmar tidigare och hann då till gymmet innan ALLA andra gjorde de, trampade en mil de sista jag gjorde och kröp typ sen ut till duschen för jag va lite matt i benen (A)
Åkte hem och åt mat och åkte sen hem till söta Matilda för vi skulle ha tjejkväll och vi kom helt överens om att köra nyttigt, så vi gjorde gurk och morotsstavar som vi dippade och sen köppte vi naturella nötter, anannas och vindruvor och de va jätte gott så jag har fortfarande hållit alla mina mål och dessutom varit donken fri en vecka! :D Wihoo för mej lixom!

Hälso röra (Y)

Dag 4:
Och så har dag fyra glidit förbi, till frukost blev de min Kesella glass då som faktiskt funkade riktigt bra, vi har sov morgon till halv elva på torsdagar så ville äta något enklare till frukost så de fick bli de :)
Till lunch blev de pasta, kyckling och kesella och tryckte sedan i mej en, makrill, keso smörgos med sallad när jag kom hem.
Hann bara diska upp de värsta här hemma och sen iväg till doktorn, han skrev ut nån typ nässpray som fungerar som migränmedicin och den skulle tydligen vara väldigt effektiv.
Köpte sedan med mej lite kesella och frysta bär och begav mej för att möta Lisa för vi skulle kolla in filmen En kärlekshistoria för hon hade jue aldrig hunnit se den och för att de va väldigt längesen jag såg den.
Den är jue trotts allt en klassiker och ett måste att se!
Till det blandade vi ihop, frysta bär, och kesella och de var kanon gott!
Nu sitter jag här klockan e elva, jag har lunch och middag att göra till imorgon som jag måste ta med mej för jag hinner inte hem mellan skolan och gymmet imorgon eftersom de nalkas tjejkväll ;)
Men men måste fan få de här gjort nu hade bäst hörni! :)

Lättirriterad och kinkig

Dag 3:
Ja det har gått lite enklare idag eftersom jag lixom haft saker att göra men nackdelen med att frustrationen när jag e i skolan e jue att den går ut över folk i min omgivning idag till exempel fick min stackars engelska lärare Mia sin dos när hon försökte vara lite rolig...


Jaja jag har jue hållit mej borta från de jag ska hålla mej borta ifrån, dessutom står nu min hemgjorda glass bestående av vaniljkesella och frysta hallon i frysen de tror jag fan blir riktigt gott :D
Gjorde dessutom ett grymt häärligt träningspass idag fan vad skönt alltså! :)
Imorgon ska jag dessutom till doktorn och få migrän medicin utskriven vilket ska bli skönt så jag slipper dessa jätte attacker typ tre dagar i streck..

Men men tror inte jag hade så mkt mer att berätta idag e rätt trött så ska ta och sova lite! :)
Lr förresten, grattis pappsen om fyller 39 år idag :)
Pöss och gonatt <3

Migräääään

Dag 2:
Ja jag har drabbats av mitt tredje migrän anfall tre dagar i rad och de e typ döden så de e dags att gå till farbror doktorn alltså för de här e ohållbart!
Men men idag har de varit rätt jobbigt faktiskt, sötsuget har sugit musten ur mej lite och slarvade lite med första mellanmålet eftersom jag låg däckad i min migrän så hade jag ingen ork att gå upp och sätta mej och tugga på ett äpple faktiskt -.-'
Men idag åt jag gröt och banan till frukost och de smakade bättre än med äpple så tror jag kommer köra mer på de, till lunch åt jag en ägg och räksallad som självklart var svingod och sen till middag åt jag kycklingfilé och en skiva bröd för att få med kolhydraterna. Jag har kvällsmålet kvar och de får precis som igår bli en burk kesella eftersom jag inte får äta några kolhydrater efter klockan 18:00 och jag e lixom inte sugen på en burk tonfisk så får de bli så.
Men ja som sagt idag har sötsuget varit jobbigt, lr inte bara sötsuget egentligen, suget efter allt jag inte får äta, hamburgare, chips cola, godis och allt där till. Och trotts att min far kom hem släpandes med cola och choklad har jag hållit fingrarna borta! ;) Duktiga mej! :D
Men jag har kommit på lite saker som kan underlätta, till exempel kan man göra glas genom att frysa kesella och stoppa i lite frysta bär, lr så kan man göra fullkornspannkakor och äta med kesella och frukt! :)
Men men lite film nu och sem ska jag se vaf jag kan hitta på till lunch imorgon :)
Kram kram på er! :D 


Dag 1 avklarad :)

Dag 1:
Dag 1 är snart avklarad och dagen har gått förvånansvärt bra.
Jag har lyckats peta i mej ett mellanmål var tredje timme och jag har druckit massor med vatten.
På menyn idag har det stått Havregrynsgröt med äpple, pasta, tonfisk och oliver och till middag blev det, blodpudding keso och kål. Sen fick jag jue även äta en hel busk vanilj kesella och de mina vänner var godare än vanilj yoghurt och vaniljsås tillsammans! :D
Jag håller nu på och förbereder morgondagens lunch så jag slipper de imorgon och sen ska jag sova för jag e svin trött!
Var jue självklart och tränade ett pass på gymmet och jag körde ordentligt med benen idag så dem e lite spagetti, hoppas att de drar fint i låren imorgon när jag måste ta mej upp för kulturama trapporna!
Haha! :D
Gonatt på er <3

Deffdagboken!

Att deffa
I fyra veckor framöver kommer jag föra min deffdagbok här.
Jag har bestämt mej för att min kostvanor behövde göra en drastisk vändning och de va fort!
Donken fyra dagar i veckan och snabbmat sju dagar i veckan håller inte, måste dessutom få stopp på dessa enorma mängder läsk jag häller i mej :S Sist men inte minst ville jag jue även att min träning skulle ge lite resultat och inte bara få mej att känna mej två sekunder längre bort från döden för tillfället (A)

Så jag bestämde mej för att börja deffa, det innebär att jag kommer att ta bort i princip allt socker och de mesta fettet i min kost för att lämna plats åt protein och lite kolhydrater :)
Men för att de ska löna sig att äta så mkt protein som jag gör just nu måste jag även träna ganska hårt så minst tre dagar i veckan måste jag pallra mig iväg till gymmet, helst fyra så jag kan klämma in ett konditionspass oxå.

Vad är det jag tänker äta då?
Jo jag tänker alltså äta väldigt mkt protein rik kost som till exempel, ägg, kyckling, keso, kesella, fläskfilé. köttfärs och andra inte så feta kätt typer. Det kommer jag varva med, fullkorns pasta och fullkornsbröd, grönsaker och magrare mejeri produkter som minimjölk och naturelle yoghurt.

Jag skriver mest den här dagboken här som ett stöd för mej sjlv om det sedan är någon som har lust att läsa den så e ni välkommna! :)

RSS 2.0